Producător: Lenovo
Disponibilitate: Out Of Stock
7.450 lei
Momentan produsul nu este disponibil!

Livrare gratuită

Credit

Garanție 12 luni

Instalare aplicații

Retur 14 zile

LENOVO 100-15IBY este un instrument indispensabil pentru muncă, studiu și distracție. Faci faţă tuturor activităţilor zilnice cu acest laptop accesibil, echipat cu toate caracteristicile de care ai nevoie: afisaj vibrant, sunet exact și clar, putere de procesare receptivă.

Laptopul LENOVO 100-15IBY (N3540), este construit pe platforma Intel® Celeron N3540  cu frecvența de 2,16 GHz, găzduit de o placă dedicată Intel® HD Graphics, însoțit de 2 GB memorie RAM și o unitate HDD cu capacitate de 500GB. Toate aceste funcționalități te vor ajuta să-ți îndeplinești cerinţele de bază în ceea ce privește lucrul cu computerul, și îți vor oferi spațiu de manevrabilitate pentru distracție, lucru la notebook și navigare pe rețelele de socializare.

Laptopul ergonomic și elegant seria LENOVO 100-15 IBY îmbină perfect performanța și mobilitatea, fiind ajutorul potrivit pentru un stil de viață dinamic.  Acest laptop vă va oferi comoditate în utilizare și noi oportunițăți de dezvoltare capacităților dvs. de muncă și învățare.

Magazinul online de calculatoare Open.md  garantează calitate înaltă, deservire la nivel și livrare gratuită spre orice destinație în limitele teritoriului Republicii Moldova.    
Laptop
Cameră Web HD720p
HDMI Da
Memorie de stocare 500 Gb
Memorie Operativă 4Gb
Procesor Intel® Pentium® 4-Cores N3540 pana la 2.66GHz
Wi-Fi 82.11 ac

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun