0

Laptop ACER Aspire ES1-521-21NP, AMD Dual Core E1-6010, 1.35GHZ, 15.6", 2GB, 500GB, Intel HD Graphics

  • Out Of Stock
  • Cod produs: Aspire ES1-521-21NP
  • Văzut de: 3008

Dacă sunteți în căutarea unui “instrument” accesibil, multifuncțional pentru birou și studii, vă propunem, cu cea mai mare încredere, laptopul ACER Aspire ES1-521-21NP. Pe lângă aceste caracteristici, Laptopul Aspire ES1-521-21NP vă va uimi prin performanță, calitate și caracteristicile sale de design.

Cu acest laptop, studiile vă vor aduce satisfacție, iar munca va fi mult mai ușoară și distractivă, datorită Precision Touchpad-ului său, care vă permite să atingeți, să trageți cu degetele, să măriți sau să micșorați imaginile după dorință, rapid și ușor. Folosind acest ACER munca dvs. ar putea să fie mai dinamică și plină de culoare.

Modelele din seria Aspire ES prezintă performanță sporită

Laptopul ACER Aspire ES1-521-21NP este echipat cu tehnologii moderne verificate în timp, care vă asigură o înaltă productivitate și performanță. Datorită procesorului eficient AMD Dual Core E1-6010, vă puteți distra la maximum cu aplicații de ultimă generație și funcții multimedia multiple.

Notebook-ul Aspire ES1-521-21NP are o capacitate de stocare de 500 Gb, memorie operativă de mare viteză de 2Gb, și placă grafică integrată Intel® HD Graphics, care oferă un suport puternic pentru jocuri, vizualizări video HD și grafică 3D. Așadar, indiferent dacă aveți nevoie de acest laptop pentru muncă la birou, studii, sau poate că sunteți un gamer înrăit, ACER ES1-521-21NP va face față cu brio.

Un alt avantaj constă în faptul că porturile USB 3.0 și HDMI sunt poziționate în spatele notebook-ului, fapt ce oferă mai multă comoditate atunci când conectați mai multe dispositive odată.

Laptopul ACER Aspire ES1-521 are design plăcut și elegant

ACER Aspire ES1-521 este ușor, datorită faptului că este un laptop subțire, cu design classic. Acesta are afișarea mată. Dispune de o tastatură confortabilă full-size, și de un acumulator rezistent, capabil să lucreze 5 ore în continuu, fără energie electrică - acest laptop va fi cel mai bun instrument pentru a îndeplini cu succes sarcinile dvs. de zi cu zi.

Laptopul ACER Aspire încântă prin calitatea imaginii

Notebook-ului ACER Aspire ES1-521, aparținând seriei Aspire ES care încântă prin precizie și nuanțe colorate, astfel încât dvs. să vă bucurați de detalii vizuale superbe, culori nuanțate și vii.

Nu vă mai obosiți ochii atunci când munciți mult la calculator

Ecranul LCD TFT HD CineCrystal cu iluminare de fundal LED și dimensiuni de 15.6 inch este comod pentru vizualizarea filmelor, fișierelor cu conținut video, și pentru sesiunile de joc, grație celor 4 module inteligente Bluelight Shield TM care filtrează și elimină lumina deranjantă.

Puteți lua cu dvs. notebook-ul Aspire ES1-521-21NP oriunde

Acest model de laptop este o platformă accesibilă, fiabilă, și nu în ultimul rând - portabilă. Este un dispozitiv excelent atât pentru muncă, cât și pentru studii, dat fiind faptul că se potrivește, cu ușurință, într-o geantă sau servietă, fără a cauza probleme în timpul transportăriii.

Magazinul de computere și periferice din Moldova Open.md vă propune laptop-uri clasice ACER Aspire ES1-521-21NP care vor face față, cu siguranță, necesităților dvs. de muncă și distracție la cel mai înalt nivel. Vă oferim un preț de comercializare avantajos, garanție de 1 an și livrare absolut gratuită pe tot teritoriul țării.

Produse similare: Laptop ACER Aspire E5-575G, Laptop ACER Aspire ES1-131-C85V.

  • 5.450 leiDistribuie:
Laptop
Memorie de stocare 500 GB
Memorie Operativă 2GB DDR3
Procesor AMD Dual Core E1-6010, 1.35GHZ
Unitate Optică Da
USB 3.0 2
Wi-Fi 802.11 b/g/n

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun