0

Laptop ASUS X540S, Intel® Celeron® Dual-Core N3050, 15.6", 4GB, 500GB

  • Out Of Stock
  • Producători Asus
  • Cod produs: ASUS X540S
  • Văzut de: 2548

Designul simplu și elegant este primul lucru ce atrage atenția asupra laptop-urilor din seria ASUS X 540S. Finisajul stilizat de metal periat oferă senzații plăcute la atingere, și un plus de eficacitate contra zgârieturilor și amprentelor. Este un laptop modern creat pentru divertisment și muncă, cu un profil subțire și mobil, ce încape lejer într-o geantă de mici dimensiuni, datorită formelor reduse.

Cu notebookul ASUS X540S ai imagini expresive și vibrante

Laptop-ul ASUS X 540S te va bucura cu imagini de o claritate excepțională, culori vii și contrast superb, datorită tehnologiei Asus Splendit. Aceste particularități te vor surprinde printr-o experiență de vizualizare uimitoare a filmelor tale preferate, fotografiilor dragi și aplicațiilor haioase, care vor umple timpul tău liber cu un plus de distracție și bună dispoziție.

Sunet excepțional doar cu Asus X540 S

Compania ASUS a înbunătățit acest laptop cu difuzoare și camera de rezonanță largi, ce oferă o performanță sonoră cu un nivel de precizie foarte ridicat, nemaiîntâlnit la alte notebookuri. Dialogurile cu cei apropiați vor fi mult mai clare, iar celelalte conținuturi video și audio vor avea un sunet surround deosebit de realist.

Sistem de perocesare eficient cu notebookuri ASUS accesibile

ASUS X 540S nu te va dezamăgi nici la capitolul performanță, echipat cu memorie de stocare de 500 GB și 4GB RAM, pe care puteți depozita o mulțime de fișiere audio și video, necesare muncii dvs. Procesorul Intel® Celeron® Dual-Core N3050, va pune rapid și într-un mod performant în mișcare orice aplicație și program Office. În plus, laptopurile ASUS 540 S mai sunt echipate cu interfețe USB 3.0 pentru transferuri de date ultra-rapide. 

Asus Super Hybrid Engine

În caz că laptopul dvs. se descarcă și nu ați reușit să salvați un document important, cu tehnologiile moderne Asus Super Hybrid Engine nu trebuie să vă mai faceți griji, deoarece laptopul va stoca automat informația pe hard disk.

Magazinul online de computer și notebook-uri Open.md recomandă laptopul ASUS X 540S pentru uzul general, ce îți va fi de mare ajutor să obții rezultate bune la învățătură, o muncă mai productivă, și distracție la maximum. Garantăm calitate înaltă pentru orice produs comercializat de către noi, livrare gratuită și deservire la nivel.

  • 7.450 leiDistribuie:
Laptop
Cameră Web HD720p
HDMI Da
Memorie de stocare 500Gb
Memorie Operativă 4Gb
Procesor Intel® Celeron® Dual-Core N3050
Unitate Optică Da
USB 3.0 2
Wi-Fi 802.11 ac

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun