0

Laptop DELL Latitude E5570 Black, 15.6'' FullHD Intel® Core™ i5-6300U, 8Gb DDR4 RAM, 256 GB SSD

  • Out Of Stock
  • Cod produs: DELL Latitude E5570
  • Văzut de: 2877

Date despre laptopul DELL Latitude E5570: Negru, 15.6'' FullHD (Intel® Core™ i5-6300U2.4GHz, 8Gb DDR4 RAM, 256 GB SSD, Intel® HD520 Graphics, DVDRW8x, CardReader, WiFi-N, BT4.0, HDMl, 4cell, 1.0 MP HD Webcam, BackIit KB,

Fingerprint, Win 7 Pro EN (Win10 Pro).


DELL Latitude E5570 este un laptop premium-class orientat către persoanele din mediul profesional, care au nevoie de o sursă hardware absolut portabilă, sigură și de performanță.

Comoditate mobilă cu DELL Latitude E5570

Notebookul Latitude E5570 este soluția ideală pentru profesioniștii aflați în permanentă mișcare la birou sau în deplasări de serviciu, dat fiind faptul că acest dispozitiv este mobil și absolut portabil datorită dimensiunilor sale compacte și subțiri, cu un design minimalist și distins, ce încape lejer într-o servietă. În ceia ce privește capacitatea de lucru, este un instrument eficient și flexibil capabil să facă față celor mai dificile încercări, uzului extins zilnic pe un termen îndelungat.

Fiabilitate și flexibilitate esențială pentru mediul professional cu acest notebook accesibil

Laptopurile din seria Latitude – sunt cunoscute ca cele mai fiabile laptopuri din lume, care vor asigura la un nivel de vârf siguranța parolelor și datelor de importanță majoră. Modelul DELL Latitude E5570, dispune de un șasiu robust și echipamente durabile care garantează o bună funcționalitate a sistemului. Pe lângă fiabilitatea fizică a notebook-ului, acesta are un șir de funcții de securitate ce includ criptare completă, autentificare performantă – ce vor oferi imunitate dispozitivului dvs. contra acțiunilor cu rea intenție și programelor malițioase .

Rezistent sută la sută condițiilor excepționale

DELL Latitude E5570 este rezistent sută la sută zgârieturilor și căderilor accientale, datorită carcasei din polimer ranforsat cu fibră de carbon, care nu lasă amprente și se curăță foarte ușor. Un avantaj foarte mare are și tastatura comodă pentru muncă, ce rezistă la vărsările de lichide fără a se deteora.

Laptopul DELL Latitude E5570 dispune de performanță de neegalat

DELL Latitude E5570 este un laptop de înaltă performanță cu ajutorul căruia ve-ți obține rezultate mai bune și productive în fiecare zi, datorită procesorului foarte puternic Intel® Core™ i5-6300U cu fregvența de 2.4GHz creat pentru viteză de răspuns înaltă. Placa video Intel® HD520 Graphics va face față rulării celor mai complexe aplicații și jocurilor 3D de ultimă generație. Nici spațiul de stocare nu face compromisuri, dotat cu memorie DDR4 8GB RAM și un dispozitiv de stocare ultra rapid de tip SSD de 256 GB care este mult mai efectiv decât un HDD, deoarece va garantează viteză excepțională de transfer de date și instantanee de acces la fișiere, în plus nu ve-ți auzi zgomotul care îl produce un disc dur obișnuit.

De ce să alegeți laptopul DELL Latitude E5570?

Modelul Latitude E5570 este intuitiv cu caracteristici familiare dispozitivelor hardware, fapt ce vă ajută să munciți cu încredere și maxim randament. Puteți să-l folosiți oriunde și în orice condiții datorită fiabilității sporite și sistemului de procesare puternic, oferindu-vă manevrabilitate de lucru pe orice platformă software. Laptopul DELL Latitude E5570, este un instrument foarte bun pentru dezvoltarea eficientă și rațională a mediului dvs. de afaceri.

Magazinul online de computere, tablete și laptop-uri Open.md vă propune laptopul elegant și versatil DELL Latitude E5570 care va reprezenta instrumentul perfect pentru muncă și distracție. Garantăm calitate înaltă, siguranță datelor dvs. și perioadă de uz îndelungată.

Distribuie:
Laptop
Bluetooth Da
Memorie de stocare 256 GB SSD
Memorie Operativă 8GB DDR4
Procesor Intel® Core™ i5-6300U 2.4GHz
Unitate Optică DVD-RW8x
USB 3.0 Da
Videocard Intel® HD520 Graphics

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun