0

Laptop ASUS X540S, Intel® Celeron® Dual-Core N3050, 15.6", 4GB, 128GB SSD

  • Pre-Order
  • Producători Asus
  • Cod produs: ASUS X540S
  • Văzut de: 2340


 

 

Laptopul Asus X540S este durabil și stilat

Laptopul Asus X540S este mult mai subțire decât predecesorii săi, este încadrat într-un corp durabil și ușor (1.9Kg), astfel încât să-l poți lua oriunde cu tine. Laptopul are un aspect plăcut, datorită celor două culori combinate perfect, negru și maroniu și datorită designului stilizat de metal periat al capacului și zonei de lucru.

 

 

„Un calculator bun pentru lucru nu înseamnă un calculator plictisitor” este motto-ul ce a inspirat inginerii companiei Asus pentru dezvoltarea unei noi generații de laptopuri din seria X. Designul stilat, performanța și o bună combinație de preț și calitate au făcut ca seria de notebook-uri X 540 să fie atractivă pentru publicul larg și utilizatori luând poziții dominante în topurile de vânzări.

 

 

Un laptop util și fiabil

Notebook-ul ASUS X540S îți va satisface necesitățile prioritare de lucru cu programe de birou, studiu și divertisment, astfel încât să obții rezultate sporite în orice domeniu. Configurarea hardware include un procesor Intel Celeron N3050 (1,6 Mhz) cu grafică integrată, fapt ce asigură derulare rapidă a celei mai solicitante aplicații, jocurilor și videoclipurilor.

Interfețe comode de mare viteză

Asus din seria X540 este dotat cu interfețe de mare viteză USB Type-C, USB 3.0 care sunt de zece ori mai rapide decât USB 2.0, fiind perfecte pentru transferul de fișiere de mari dimensiuni, video-uri de înaltă definiție, și aplicațiilor. X540 oferă optiuni de conectivitate suplimentară, cum ar fi port-urile HDMI și VGA pentru conectarea unor afisaje externe, cititor de card-uri a 3-in-1 SD/SDHC/SDXC, un port Ethernet RJ-45 și o unitate optica DVD Super Multi.

 

Patru tehnologii inovaoare într-un singur dispozitiv:

Inginerii au dotat acest tip de laptop cu tehnologii inovatoare și unice, specifice calculatoarelor de brand ASUS:

-       ASUS Splendid – aplicație ce îmbunătățește automat calitatea imaginii, în scopul de a obține culori mai profunde, un contrast mai mare și imagini mai luminoase. Poți ajusta cu ușurință imaginea pentru a se potrivi cu preferințele tale, prin setarea corespunzătoare a modului de imagine astfel încât să urmăriți fotografiile, filmele și clipurile video la calitate înaltă fără a-ți obosi ochii.

-       Asus Super Hybrid Engine asigură recuperarea rapidă din modul de repaus, în doar două secunde. În cazul în care încărcarea bateriei scade sub 5%, datele sunt stocate automat pe hard disk.

-       Sonic Master – combinația de componente software și hardware a fost optimizată cu atenție cu scopul de ați oferi o performanță sonoră de mare precizie, cu volum maxim și bass profund. Această tehnologie are funcția de a înlătura zgomotele de fundal astfel încât să te bucuri de o experiență audio de mare claritate și expresivitate.

-        ASUS IceCool - caracteristica cheie al acestei tehnologii este faptul că toate componentele fierbinți sunt plasate departe de mâinile utilizatorului, astfel încât partea superioară a carcasei să rămână întotdeauna rece.


Magazinul de computere Open.md vă propune, cu încredere, să procurați laptopul Asus X540 S la un preț redus, față de același produs comercializat de concurenți.

ASUS X540S este un dispozitiv util pentru activitățile zilnice de muncă și distracție - absolut portabil, dat fiind faptul că este ușor și delicat. Oferim deservire la un nivel înalt, livrare gratuită în orice regiune a țării, credit fără avans, garanție de 12 luni la orice produs.


Produse similare: 
Laptop ASUS X540S 500 GB
, ASUS X553S.

  • 8.950 leiDistribuie:
Laptop
Cameră Web HD720p
HDMI Da
Memorie de stocare 128Gb,SSD
Memorie Operativă 4Gb
Procesor Intel® Celeron® Dual-Core N3050
Unitate Optică Da
USB 3.0 2
Wi-Fi 802.11 ac

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun