0

DELL 790T PRO Core-i3 2120 3,10GHz, 8Gb, 2HDDx1.0Tb, 1SSD 240Gb, Windows 7 Licențiat

  • Out Of Stock
  • Producători Dell
  • Cod produs: DELL 790T Core i3
  • Văzut de: 2723

DELL Optiplex 790T PRO Core i3 reprezintă un computer de încredere, prevăzut pentru lucru îndelungat.

Calculatoarele DELL Optiplex 790T PRO asigură afacerii tale o cale eficientă și rațională de dezvoltare

 Calculatoarele DELL Optiplex 790T PRO sunt create în special pentru a fi folosite în business și instituții, care au nevoie de rețele sigure, dar și ușoare în exploatare, cu echipamente ce pot depista și înlătura problemele hardware și software apărute. Acestea sunt prevăzute pentru un program încărcat de muncă, pe termen îndelungat, care să asigure eficiență și rezultate bune în dezvoltarea afacerii dvs. într-un timp relativ scurt.

Calculatorul DELL Optiplex 790T face față oricărei probleme

DELL Optiplex 790 este capabil să facă față tuturor sarcinilor pe care le stabiliți, datorită procesorului din a doua generație - Intel Core i3 2120 (3,10 GHz), ce poate menține în lucru până la 4 monitoare conectate. Dispune de 2 hard disk-uri cu capacitatea de 500 Gb fiecare, pe care puteți stoca un volum mare de informație și un dispozitiv suplimentar de stocatre a datelor SSD de 240 GB, ce oferă o latență extrem de mică la citirea și scrierea fișierelor mici, de asemenea contribuie la conectarea și deconectarea rapidă a calculatorului.

Securitatea datelor vă este garantată cu DELL Optiplex 790

Computerul DELL 790T vă garantează securizatrea datelor importante cu ajutorul funcțiilor specifice de criptare, și a comutatorului ce vă avertizează în cazul  depistării neregulilor în sistem său, precum ar fi faptul că șasiul a fost deschis.

Calculatorul DELL 790T este un dispozitiv eficient pentru orice spațiu de lucru

 Datorită construcției sale compacte de tip Form-factor și designului durabil, DELL Optiplex 790T se potrivește perfect în orice încăpere, chiar și una cu spațiu mai restrâns. Un avantaj foarte mare pentru utilizatori este și faptul că DELL Optiplex reduce la minimum consumul de energie electrică grație instrumentelor Dell Energy Smart. Acest sistem a fost conceput intenționat pentru a economisi resurse energetice, și în rezultat – bani.

Pentru cine este calculatorul DELL Optiplex 790 T PRO Core i3?

 Calculatorul DELL Optiplex 790T este alegerea corectă pentru orice tip de bussines, deoarece oferă un șir de beneficii financiare și operaționale pe care puteți conta pentru o perioadă îndelungată. Acest computer contribuind la productivitatea și eficacitatea muncii care se desfăsoară în birourile companiei dvs.

În era digitală în care trăim, calculatoarele au devenit principalele instrumente de gestionare ale activităților noastre pentru o muncă mult mai ușoară, dinamică și productivă. Un astfel de calculator este și DELL Optiplex 790T PRO, care va deveni cel mai fidel și sigur partener al afacerii dvs.

Magazinul Online Open.md din MD comercializează la prețuri accesibile calculatoare din Germania – seria DELL  Optiplex. Vă propunem calculatorul resigilat, fiabil și sigur DELL Optiplex 790T PRO cu programe standart deja instalate și Windows 7 licențiat la un preț rezonabil calității și performanței sale. Oferim 1 an garanție la orice produs procurat, livrare gratuită spre orice destinație. Puteți procura online acest computer la un preț destul de ieftin și cu garanția calității în rate sau în credit.

Distribuie:
Unitate Centrala
Produs resigilat Da
Frecventa procesor 3.10 GHz
Placa Video HD Graphics
Procesor Core i3, 2120
Memorie Operativa 8Gb DDR3
Unitate Optica DVD-R
Capacitatea de stocare 2HDD x 1Tb 1SSD x 240Gb SATA III

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun