0

DELL 780D E6700, 4GB, 500GB, DVD, Win 7 PRO Licentiat

  • Out Of Stock
  • Producători Dell
  • Cod produs: DELL 780 SFF E6700 Win7 Licentiat
  • Văzut de: 2639

Calculatorul DELL 780 reprezintă o soluție corectă pentru orice tip de business sau birou, oricât de încărcat nu ar fi programul de muncă la computer. Mai mult decât atât, DELL 780 este considerat un computer ideal pentru uzul corporativ, dar nu numai. Acest computer vine cu o formula excelentă cost-calitate, fiind un instrument foarte eficient, dat fiind faptul că este conceput pentru a face față provocărilor unui uz extins zilnic, pe termen îndelungat.


Computerele DELL Optiplex sunt create pentru toți utilizatorii care au nevoie de o soluție desktop extensibilă, ușor de întreținut, cu o perioadă mare de exploatare, asigurându-i mediului dumnevoastră de afaceri o cale eficientă și rațională de dezvoltare. Calculatoarele din seria Optiplex au fost create în special pentru mediile de afaceri încărcate, care au nevoie de funcționalitate și rezistență extinsă. Tocmai din acest motiv, acestea sunt recomandate utilizatorilor care vor să obțină rezultate și eficiență în timp util.


Computerele DELL Optiplex 780 extind posibilitățile dumnevoastră:

Tehnologia Intel® vProTM permite gestionarea la distanță chiar și atunci când calcultorul este deconectat.

Indicatorul de diagnosticare DirectDetect permite depistarea rapidă a problemelor hardware.


Stabilitatea Computerelor DELL 780 este una pe care puteți conta. Computerele DELL Optiplex 780 susțin procesoare cu 4 nuclee Intel Core™2 Quad®, permit posibilitatea de a instala module de memorie suplimentare DDR3, două discuri, precum și instrumente încorporate pentru a putea conecta 2 monitoare.

Cu ajutorul instrucțiunii Dell ImageDirect, specialiștii IT pot crea și actualiza imagini de sistem în rețea în orice moment și în orice zi.


Siguranță pentru informația dvs.: Computerul DELL Optiplex 780 vă oferă posibilitatea de a alege nivelul de securitate hardware sau software în conformitate cu prioritățile fiecărui utilizator, astfel încât toate datele dvs. importante vor fi protejate.Economisiți energie și aveți o atitudine responsabilă față de mediul înconjurător. Contrucția calculatorului DELL Optiplex 780 asigură un consum redus de energie și reduce efectele nocive asupra mediului înconjurător.


Computerul DELL 780 este o sursă de beneficii operaționale și financiare pentru dumnevoastă, care vă va servi, cu încredere, o perioadă îndelungată, fiind un ajutor în crearea afacerii dvs., contribuind la executarea muncii rapid și calitativ. Un alt motiv pentru a alege acest computer este economisirea timpului, dat fiind faptul că această serie de computere (DELL Optiplex) a fost concecută astfel încât să se reducă la minimum timpul necesar pentru mentenanță și eventualele reparațiii.


Magazinul Online Open.md comercializează calculatoare DELL 780 E6700 de calitate germană la prețuri accesibile și cu garanția absolută a calității.


Magazinul de computere Open.md propune calculatoare DELL Optiplex 780 Resigilate, cu memorie operativă de 4 GB, aduse din Germania, cu 1 AN Garanție la un preț mult mai mic față de cel al unui computer nou, cu aceleași caracteristici, sau chiar cu mai puține performanțe. Capacitatea de stocare a acestor computere fiind de 500 GB.

  • 6.000 leiDistribuie:
Unitate Centrala
Produs resigilat Da
Frecventa procesor 3.20 GHz
Placa Video Intel G45 1Gb Incorporată
Procesor E6700
Memorie Operativa 4Gb DDR3
Unitate Optica DVD-R
Capacitatea de stocare 500 Gb SATA III

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun