0

HP 6000 Pro Sff E8400

  • Out Of Stock
  • Producători Hewlett-Packard
  • Cod produs: SHHP6000 E8400
  • Văzut de: 2442

Computerul HP Pro Sff e un computer fiabil echipat cu tehnologii și instrumente verificate în timp, astfel încât să ofere garanție de securitate echipamentelor și datelor tale critice.

HP 6000 Pro Sff E8400 este un computer ce oferă siguranță

Computerul este dotat cu Chipset-ul Intel Q43 Express, care oferă manevrabilitate excelentă, eficiență energetică, grafică integrate Intel® Graphics Media Accelerator 4500  și suport de memorie DDR3.

Calculatorul HP 6000 Pro Sff este soluția perfectă pentru afacerea ta, indiferent de domeniul de activitate.  

HP 6000 Pro Sff este un computer – server dotat cu o mulțime de caracteristici și opțiuni pentru efectuarea diferitor sarcini, astfel încât să ai success în orice tip de activitate. HP 6000 Pro Sff a fost expus la mai bine de 130.000 ore de testare, făcând față cu brio programelor încărcate de muncă din mediile de afaceri mici și mijlocii foarte încărcate.

Construiește computerul HP 6000 după placul tău

Seria de calculatoare HP 6000 Pro, este una personalizabilă, astfel  încât să se potrivească  necesităților fiecărui utilizator în parte.

La alegerea ta, computerul poate fi echipat cu o gamă largă de:

·      Procesoare Intel - Core 2 Duo, Core 2 Quad, Pentium dual-core sau Celeron, în funcție de performanța de care ai nevoie.

·      Memoria operativă maximă - 8 GB DDR3-Synch DRAM.

·      Poți alege și capacitatea de stocare a hard disk- ului  de 250 – 500 Gb sau 1 Tb, în funție de volumul de informație pe care îl deții.

HP Sff E8400 are un design solid, în același timp fiind foarte compact, datorită carcasei de tip Microtower. Cu ușurință se încadrează în cele mai mici birouri, lăsându-ți, la discreție, și spațiu de manevră.

Seria de calculatoare HP 6000 Pro este celebră, fiindcă datorită ei compania Hewlett-Packard a devenit și mai respectată și omniprezentă în rândul PC-urilor de afaceri și de uz personal. Hewlett-Packard are o experiență de zeci de ani în producerea calculatoarelor personale sigure, flexibile și cu o capacitate extinsă de lucru. Nu încape îndoială că achiziția unui calculator Hp este o decizie bună, care va aduce noi oportunități de creștere companiei tale. Un alt motiv pentru a alege acest computer este economisirea timpului, dat fiind faptul că este ușor de întreținut și are o perioadă mare de exploatare.

Magazinul de calculatoare Online Open.md comercializează calculatoare la standarte germane la prețuri accesibile și cu garanția absolută a calității.

Magazinul Online Open.md din Moldova vă propune calculatoare resigilate aduse din Germania, HP 6000 Pro Sff, testate de către specialiștii noștri, astfel încât să  asigure funcționalitate și rezistență extinsă chiar și pentru programele de muncă supra – încărcate.

Vă oferim 12 luni garanție, livrare absolut gratuită la locul de destinație indiferent de ce localitate te afli. Fie că achitați marfa cash sau în credit, nu plătiți niciun avans. Achitați produsul doar atunci când îl primiți.

Computerul HP 6000 Pro Sff asigură fiabilitate și flexibilitate, fiind creat pentru uzul casnic și bisness asfel încât să poată servi o perioadă îndelungată.

Produse similare: HP 6000 Pro Sff Q6600, HP 6000 Pro Sff Q6600, HP 6000 Pro Sff Q9400.

  • 4.280 leiDistribuie:
Unitate Centrala
Produs resigilat Da
Frecventa procesor 3.0 GHz
Placa Video Intel G45 1Gb Incorporată
Procesor Intel® Core™2 Duo Processor E8400
Memorie Operativa 4Gb DDR3
Unitate Optica DVD-R
Capacitatea de stocare 500 Gb SATA III

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun