0

Laptop TOSHIBA Satellite MQ01ABF050, Celeron N3050 1.16GHz, 15.6", 2GB, 500GB

  • Out Of Stock
  • Cod produs: TOSHIBA MQ01ABF050
  • Văzut de: 2105

TOSHIBA Satellite MQ01ABF050 este un laptop subțire și elegant ce va satisface toate cerinţele tale de bază în ceea ce privește lucrul cu computerul, astfel încât să te bucuri de o performanță excelentă și de caracteristici uimitoare. TOSHIBA Satellite are un aspect modern de alb lucitor, ce va atrage atenția celor mai scrupuloși clienți în materie de modă, iar designul tastierei va asigura comoditate în utilizare.

Cu laptopul TOSHIBA Satellite MQ01ABF050 veți avea parte de o procesare responsive și o rulare calitativă de conținuturi.

Laptopul Satellite MQ01ABF050 dispune de un procesor responsive Intel® Celeron® N3050 cu frecvență maximă de până la 2,16 MHz și placă grafică dedicată Intel® HD Graphics, care oferă putere suficientă pentru rularea jocurilor, aplicațiilor și filmelor. Capacitatea mare de stocare a hard disk-ului de 500 GB permite să păstrați un număr mare de fișiere de diferite tipuri și mărimi, iar portul SuperSpeed USB 3.0 asigură un transfer al datelor în timp scurt și foarte simplu.

Laptopul TOSHIBA Satellite sparge barierele geografice cu tehnologia Wi-Fi 802.11 b/g/n

Distanța și timpul nu mai sunt un impediment pentru a discuta cu cei dragi sau prietenii de pe platformele online, datorită tehnologiei Wi-Fi 802.11 b/g/n, ce permite să transmiteți conținuturi de date diverse foarte rapid și să faceți LIVE streaming online, de oriunde, datorită ariei extinse de acoperire a rețelei.

Productivitate pe ecran generos. Portabilitate absolute cu Satellite MQ01ABF050

Laptopul TOSHIBA Satellite MQ01ABF050 cu ecran generos de 15.6 inch vă va oferi o calitate video și audio avansată, de fiecare dată când urmăriți un film sau un videoclip, când vă jucați la laptop sau ascultați muzică. Acest laptop îmbină excelent portabilitatea și autonomia mare a bateriei, astfel încât să puteți să vă îndepliniți sarcinile chiar și atunci când călătoriți.

Laptopul TOSHIBA Satellite MQ01ABF050 va revoluționa experiența digitală printr-un șir de caracteristici inovatoare care vor simplifica munca dvs., oferindu-i un caracter intuitiv și organizat. Mai mult decât, timpul dvs. liber va căpăta un plus de culoare și bună dispoziție. Acest calculator va asigura nu doar buna funcționare pe o periodă îndelungată de timp, dar și cel mai bun raport calitate-preț.

Magazinul online Open.md vă propune laptopul unic prin stil, și robust prin calitate și performanță TOSHIBA Satellite MQ01ABF050. Garantăm flexibilitate și funcționalitate înaltă pe termen lung, confirmată printr-un talon de garanție oferit pe un termen de 12 luni, la orice produs achiziționat din magazinul nostru. Puteți achiziționa orice produs în credit, chiar dacă nu sunteți angajat oficial, doar cu buletinul.

  • 6.850 leiDistribuie:
Laptop
Memorie de stocare 500 Gb
Memorie Operativă 2Gb
Procesor Celeron N3050
Unitate Optică Nu
USB 3.0 2
Wi-Fi 802.11 b/g/n

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun