0

FujitsuSiemens E5730

  • Out Of Stock
  • Producători Lenovo
  • Cod produs: B2
  • Văzut de: 1895

Fujitsu Siemens Esprimo 5730 este calculatorul ideal pentru locul dvs. de muncă, grație dimensiunilor sale compacte. Datorită design-ului său, puteți să-l poziționați pe verticală sau orizontală fără necesitatea unor piciorușe adiționale sau a unui spațiu dedicat. Acest computer se va încadra perfect în orice spațiu restrâns sau birouri mici.

Fujitsu Siemens E5730 este platforma perfectă pentru a vă construi un mediu de afaceri cu randament bun și o dezvoltare continuă, fiind un computer silențios și eficient pentru orice tip de activitate. Este un calculator creat pentru mediile de afaceri cu un program de muncă încărcat și cu uz extins zilnic.

Este construit cu ajutorul platformei Intel Pentium E5200 cu frecvența de 2,5 GHz este găzduit de o placă de baza cu chipset Intel Q45 384 MB, însoțit de 2 GB memorie RAM și o unitate HDD cu capacitate de 160GB.

În scopul facilitării transferului de date, avem inclusă o unitate optică DVD-ROM, iar la capitolul multimedia trebuie menționată prezența plăcii de sunet cu ieșire stereo și intrare microfon, atât în spatele carcasei, cât și pe partea frontală. Sistemul dispune de placă de rețea integrată Gigabit LAN (1000 Mbit).

Placa grafică integrată face față cu brio cerințelor oficiilor, oferind o conexiune analogica prin intermediul portului VGA. Nu pot lipsi nici cele 10 porturi USB 2.0 pentru periferice și unități de stocare externe iar pentru creșterea compatibilitații cu perifericele din generații anterioare. De asemenea, dispune de un bloc de alimentare care scade consumul de energie electrică cu 80 la sută!

Computerul Fujitsu Siemens E5730 asigură flexibilitate și funcționalitate maximă, la preț accesibil, reducând timpul necesar pentru activitățile de mentenanță și eventuale reparații.

Fujitsu Siemens 5730 va face față cu brio atât muncii la birou, uzului casnic și necesităților de studiu. Este un dispozitiv personalizabil în dependență de preferințele dvs. de muncă și distracție.

Salonul de calculatoare și smartphone-uri Open.md comercializează calculatoare de calitate germană la preț accesibil. Open.md propune computerul Fujitsu Siemens E5730 resigilat, un dispozitiv sigur și de calitate înaltă, care va deveni platforma ideală pentru dezvoltarea business-ului dvs. Oferim 12 luni garanție, produsul se repară gratuit și poate fi returnat în timp de 14 zile de la data procurării. Instalăm sistem de operare Windows 7 gratuit, astfel încât să puteți utiliza computerul imediat.

  • 3.700 leiDistribuie:
Unitate Centrala
Frecventa procesor Intel® Pentium® Processor E5200 2.5 GHz
Placa Video Intel Q45 384 MB
Memorie Operativa 2048 MB DDR2
Capacitatea de stocare 160GB SATA II

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun