0

Xerox® WorkCentre® 3025BI

  • Out Of Stock
  • Producători Canon
  • Cod produs: Xerox® WorkCentre® 3025BI
  • Puncte de recompensă: 200
  • Văzut de: 1012

Xerox WorkCentre 3025 este un printer multifuncțional de ultimă generație, care adună în sine patru funcții esențiale pentru afacerile mici și pentru birou: imprimare, copiere, scanare și fax. Această imprimantă va sporește fluxul de muncă și va crește randamentul de productivitate al afacerii dvs., datorită performanței și capacității extinse de lucru.

Performanță înaltă în timp redus cu Xerox Work Centre 3025

Multifuncționala Xerox WarkCentre 3025, nu lasă timp pentru așteptare, pentru că are viteză de imprimare rapidă și consecventă de până la 20 pagini per minut. Iar procesorul puternic de 600 MHz și memoria de 128 MB, vă permite să elaborați orice proiect important în condiții de eficacitate, rapiditate și calitate înaltă.

Echipamentul multifuncțional reproduce materialele dvs. cu acuratețe la rezoluție de până la 1200x1200 dpi, care oferă calitate îmbunătățită imaginii, elementelor grafice și textelor, astfel încât documentele importante să aibă un impact vizual plăcut.

Simplitate și rapiditate în utilizare

Cu Xerox WarkCentre 3025, vă veți bucura de numeroase funcții de copiere și imprimare a documentelor, direct de pe perifericele dvs.: smartphone, tablet, laptop, prin rețeaua integrată Wi-Fi. Panoul frontal LCD, va asigura o navigare ușoară prin setările și funcțiile dispozitivului, chiar dacă nu ați mai folosit acest tip de echipament.

Funcții multiple, productivitate sporită

Printerul Work Centre 3025 deține multiple funcții necesare pentru activitatea de birou, care vor simplifica și accelera cursul muncii angajaților dvs.:

·      Procesare rapidă pentru copiere, scanare sau trimiterea unui fax cu mai multe pagini, pe hârtie cu dimensiuni între 148x 148 mm şi 216 x 356 mm, prin utilizarea dispozitivului automat de alimentare cu capacitate de 40 de coli.

·      Scanarea documentelor color sau în nuanţe de gri la rezoluţie maximă de 600 x 600 dpi în formate PDF, JPEG sau TIFF.

·      Printre funcţiile de copiere se numără colaţionarea, copierea de carduri de identitate, ştergerea automată a fondului şi modul foto. Pentru a ajusta documentul conform necesităților, folosiți funcțiile de reglare a contrastului și luminozității, selectați hârtia după atribuire și personalizați dimensiunile acesteia.

Control centralizat cu Xerox WarkCentre 3025

Dețineți controlul centralizat al imprimării, prin activarea funcției Xerox CentreWare IS, direct de la monitorul calculatorului. Cu această funcție puteți monitoriza starea tuturor imprimantelor din rețea (în cazul întreprinderilor) și primiți o notificare (inclusiv și pe e-mail) cu privire la necesitățile de înlocuire de urgență a consumabilelor și a hârtiei, precum și eventualele defecțiuni ale dispozitivelor.

Acest echipament multifuncțional modern și eficace, cu o capacitate de integrare în rețea vă va ajuta să lucrați mai rapid, mai productiv și să vă permiteți să fiți mai flexibil în activitatea de zi cu zi. Cu Xerox WarkCentre 3025 economisiți bani pentru consumabile și energie electrică, datorită randamentului extrem de ridicat de printare de 15.000 pagini / lună. Iar activitățile de mentenanță vor avea loc foarte simplu în timp redus, datorită cartușului all- in-one, ușor de înlocuit.Magazinul online de imprimante și tehnică computerizată Open.md, recomandă echipamentul multifuncțional – profesional Xerox WarkCentre 3025 pentru birouri, întreprinderi mici și pentru uzul casnic, printerul va face față cu brio exigențelor mari în mediul academic și de afaceri. Garantăm funcționalitate maximă, eficiență pentru lucru și fiabilitate întregului echipament. Dacă achiziționați acest produs, primiți 12 luni garanție, livrare gratuită și deservire în limitele timpului indicat.

 

Distribuie:

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun