0

Canon MF211

  • Out Of Stock
  • Producători Canon
  • Cod produs: Canon MF211
  • Puncte de recompensă: 200
  • Văzut de: 1113

Canon MF211 3 in 1 Laser, alb/negru Funcții: imprimare, copiere, scanare.

Tehnologie: Laser alb/negru, viteza de imprimare: 23ipm, scaner color

Ai nevoie de o soluție pentru imprimări accesibilă și de calitate? Îți recomandăm printerul multifuncțional cu laser monocrom CANON i – SENSYS MF 211, compact și eficient, perfect pentru birou, întreprinderi mici sau uzul casnic. Acest dispozitiv îmbină în sine 3 funcții: imprimare, scanare și copiere, absolut necesare pentru o muncă rapidă și productivă. În plus oferă și o calitate profesională de scanare și imprimare cu texte foarte clare, bine definite și detalii grafice surprinzătoare.

Imprimanta laser CANON i – SENSYS MF 211 asigură un flux rapid de lucru

Imprimanta multifuncţională laser monocromă 3 în 1 CANON i – SENSYS MF 211, are o viteză mare de copiere și imprimare a documentelor de 23 pagini per minut, astfel încât să reducă la minim timpul de așteptare, mai ales dacă aveți un program încărcat care necesită un flux de lucru rapid.

Printerul CANON i – SENSYS MF 211 practic este neauzibilă

Monocroma CANON i – SENSYS MF 211 nu produce zgomote, iar în modulul de activare standby practic este inauzibilă, astfel încât să nu-i distrageți pe ceilalți de la activitățile importante. Această imprimantă ieftină reprezintă un instrument fiabil și de nădejde, cu un ciclu de lucru îndelungat de până la 8000 pagini pe lună, care cu siguranță corespunde și mediilor de afaceri supraîncărcate, cât și celor mai puțin solicitate cum ar fi uzul casnic.

Imprimanta CANON i – SENSYS MF 211 este simplă în operare

Multifuncționala monocromă SENSYS MF 211 este foate simplă în operare, datorită panoului de afișare LCD, versatil și flexibil, care vă prezintă imediat toate informațiile de care aveți nevoie pentru o munca mai intuitivă. Datorită tastelor foarte sensibile, puteți să-i dați sarcini de copiere sau scanare printr-o singură atingere, astfel încât să imprimați exact ceea ce este afisat pe ecran, fără a mai fi necesar să treceti prin tot procesul obișnuit de capturare și inserare a conținuturilor. 

Cartuș multifunțional și econom

i – SENSYS MF 211 dispune de un cartuș multifuncțional de capacitate mare de cca. 2400 pag./lună, care combină tonerul, tamburul şi unităţile de curăţare pentru a reduce cerinţele de întreţinere și consumabile necesare. Înlocuirea cartușului și orice alte activități de mentenanță vor avea loc destul de rar, dat fiind faptul că imprimanta multifuncționala CANON i – SENSYS MF 211 are un caracter intuitiv și ușor.

CANON i – SENSYS MF 211 vă asigură o funcționare bună pe termen lung, cu economii energetice majore, deoarece dispune de tehnologia Canon On-Demand fixing care are rolul de a elimina aproape complet timpul de încălzire şi ajută la reducerea consumului de energie, fără a afecta performanţa.

Așadar, cu multifuncționala CANON i – SENSYS MF 211 veți dispune de un șir de beneficii care vă vor ajuta să lucrați mai rapid, să fiți mai flexibil și mai productiv. În prim plan, este un instrument ce îmbină mai multe funcții, care le efectuiază calitativ și rapid, nu necesită mult timp și bani pentru întreținere, și se utilizează foarte simplu și intuitiv, chiar și de cei mai puțin experimentați utilizatori.

Magazinul de printere și computere Open.md propune multifuncționala monocromă cu laser CANON i – SENSYS MF 211, accesibilă ca preț și ideală pentru uzul la domiciliu și birou. Garantăm funcționalitate și performanță la nivel înalt, ciclu de viață îndelungat, imprimări și scanări de calitate profesională. Imprimanta CANON i – SENSYS MF 211 nu produce pete sau margini nedorite pe foaie, astfel încât puteți să-i încredințați și documente de importanță majoră.

Distribuie:

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun