0

Despre noi

Open.md, a început ca un salon de calculatoare din or. Ungheni, dar care s-a extins în cei 4 ani de la înființarea sa la un magazin online de calculatoare, ce lucrează în toată țara, cu oficiu amplasat în centrul Chișinăului.

Din prima zi de activitate, compania își folosește toate resursele în așa mod, încât clienții săi să primească un produs complet pregătit pentru folosire, cu minim efort, la un preț rezonabil.

Tocmai din acest motiv, Magazinul online de computere Open.md vinde computere cu Windows licențiat și programele standard deja instalate.

Magazinul de computere mai oferă livrare gratuită a tuturor produselor comercializate, în toată Moldova, indiferent de localitatea în care se află clientul (fie el din oraș sau sat), în maximum 48 de ore, posibilitatea de a procura marfa în credit doar cu buletinul și factură fiscală cu TVA.

Tot ce trebuie să facă clientul magazinului de gadget-uri Open.md pentru a cumpăra, de exemplu, un computer este să ne spună ce necesități și dorințe are, iar apoi specialiștii magazinului vor alege cel mai potrivit computer pentru aceste sarcini, vor pregăti produsul, vor face optimizările necesare și-l vor livra până la ușa clientului, împreună cu toate documentele necesare, inclusiv factura.

Acest mod de lucru se aplică la toate celelalte produse (laptop-uri, tablete, smartphone-uri, televizoare, imprimante, monitoare, accesorii).